Godt Sulten er en personlig kulinariske dagbog om alt, der har med mad og drikkevarer at gøre.
Godt Sulten består således både af egne og andres opskrifter, trendspotting, anmeldelser af kogebøger, fødevarepolitiske holdninger, udstyr til køkkenet samt andre interessante mad relaterede emner, jeg støder på.
Ymer med makrel Sun, 16 Jun 2013 00:44:56 +0000 Jeg har på det senest genopdaget ymeren og især dens kvaliteter ud over ved morgenbordet. Både hvad angår smag og konsistens kan ymeren noget særligt, der gør den anvendelig i mange forskellige sammenhænge. Ymer adskiller sig fra andre tykmælksprodukter, ved at vallen er drænet fra. Dermed stiger indholdet af tørstof, det vil sige protein, hvilket er med til at give […]
Den bedste måde at tilberede asparges Sun, 26 May 2013 23:32:56 +0000 Aspargessæsonen er over os og der er mange aspargesopskrifter i medierne for tiden. De fleste af dem, jeg er stødt på, foreskriver, at man koger sine asparges i vand. Dårlig idé. Jeg ved ikke, om det var Heston Blumenthal, der opdagede det, men det er i hvert fald af ham, jeg har lært, at smagsmolekylerne i asparges er vandopløselige, det […]
Røg i haven Mon, 01 Apr 2013 23:39:31 +0000 Webers amerikanske huskok Jamie Purviance har begået et ny kogebog for grillproducenten. Den er nu blevet oversat til det danske marked, fordi vi jo som ingen andre elsker vores Weber-grill. Denne gang handler det om, hvordan man kan bruge sin grill til at røge med. Jeg synes ofte, der er problemer med kvaliteten i disse produktrelaterede udgivelser, men ved første […]
Det gode håndværk Sun, 26 Aug 2012 20:32:44 +0000 Har altid været fascineret af mennesker, der tager deres håndværk alvorligt og tager sig tid til at udføre det ordentligt. Som The Doughnut Vault i Chicago, der tilsyneladende har sat for at lave en god doughnut og ikke andet. Et glimrende eksempel på, at rigtig mange af os gerne vil gå en omvej for produkter udført med […]
Ny nordisk gastronomi og det svære danske sprog Tue, 14 Aug 2012 13:37:53 +0000 Som jeg før har skrevet om her på bloggen, så var min egen indre redaktionelle linje tidligere, at jeg kun skrev om det, jeg fandt spændende, interessant og af høj kvalitet. Hvis jeg for eksempel modtog et produkt, som jeg ikke helt synes holdt, så skrev jeg bare ikke om det. Årsagen var primært tidsmæssig, men […]
Jeg har en stor interesse i mad og har altid haft det. Jeg vil bruge min blog til at skrive om alt det mad jeg godt kan lide eller som jeg synes lyder vildt
Sociale Bookmarks: