Jeg har en stor interesse i mad og har altid haft det. Jeg vil bruge min blog til at skrive om alt det mad jeg godt kan lide eller som jeg synes lyder vildt lækkert.
Jeg har rejst meget i Frankrig og har altid nydt den mad jeg har fået serveret..
Bloggen skrives af Nicolai Tram, som er Spiselivs gourmetblogger, og skriver om de ting der rører sig i hans eget univers, i køkkenet og andre steder, hvor han henter inspiration til og arbejder med at skabe nye retter.
Nicolai er køkkenchef på Restaurant Jacobsen og har tidligere blandt andet har arbejdet på elBulli-filialen La Terrazza del Casino i Madrid og som souschef på Dragsholm Slot og M/S Amerika. Desuden er han stifter af det kulinaris.
Her er dag for dag beretninger og opskrifter fra et autentisk landbrug. Snorker høns ? Hvem vender kragerne ? Er der kaffe og kage 3 gange dagligt ? Er fjerbesatte satinslippers arbejdsfodtøj ? Står de gamle bygninger af sig selv ? Hvor ligger asfaltvejen ? Følg med i livet på landet - her er ingen begivenhed for lille til at trække en overskrift.
Alt om champagne. Dyrkning af vinstokke, vinificering, champagnificering, servering, opbevaring, historie, turisme og meget mere. Skrevet af dansk journalist og vinbonde, bosat i Champagne, Nordfrankrig..
Løst og fast om mad, hvor den kommer fra og hvad der er involveret undervejs af etiske, økologiske og samfundsmæssig karakter. Blandt de ting jeg skriver er økologi, genmodificerede fødevarer, farmers markeder, permakultur, brødfødning i bogstavelig og overført betydning..
GastroMand er mad og drikke - for mænd, af mænd! På GastroMand hader vi Anne Larsen og hendes tøsesnak i køkkenet - til gengæld elsker vi at lave og spise go’ mad med smag og stil (med alt hvad det indebærer), så hvad end du er til hjemmelavet hotdog i fodboldtrøjen foran fyrretommeren eller Foie Gras på Fat Duck i London er GastroMand stedet.
Vi ved det forpligter at være det eneste sted på nettet hvor .
Godt Sulten er en personlig kulinariske dagbog om alt, der har med mad og drikkevarer at gøre. Godt Sulten består således både af egne og andres opskrifter, trendspotting, anmeldelser af kogebøger, fødevarepolitiske holdninger, udstyr til køkkenet samt andre interessante mad relaterede emner, jeg støder på..
Gule Gardiner er bloggen om de gamle ærværdige værtshuse og bodegaer. Primært i Danmark men det er nogle nordiske også. Navnet Gule Gardiner kommer fra den gangen man havde hvide gardiner i vinduerne, men de blev indfarvet gule efter røgen..
Om smagsoplevelsens anatomi, helhjertede holdninger, kvalitetsforståelse og dugfriske bælletips fra Avedøre til Alicante. Her finder du fagligt velkvalificerede argumenter for nødvendigheden af et paradigmeskift inden for gastronomi i Danmark, krydret med vinameldelser, kogetips og en lejlighedsvist kritisk røst om forbrugerpolitiske temaer..
Blog om den italienske mad og landets vine, find artikler om historien bag de regionale retter og få mulighed for at afprøve de tilhørende opskrifter, læs vinanmeldelser og find artikler om hvad der foregår i den italienske mad og vinverden..
Just-Eat bloggen fortæller dig sidste nyt fra Just-Eat's ledelse, kundeservice, salgsafdelingen og tekniske informationer om nye features.
Just-Eat er Danmarks største madportal, der formidles flere end 650.000 måltider hver måned via sitet og du kan handle med flere end 1.300 restauranter fordelt over hele Danmark..
Blog om kagefremstilling på hobbybasis. Jeg laver kager med modellerede figurer, blomster osv. Det er Engelsk kagekunst som jeg nyder at sidde og fremstille, det bedste er folks begejstring over kagerne, det giver godt lyst til at udfordrer sig selv med sværere ting..
Min blog er tanker fra mit madglade hjerte med fokus på nydelse, god smag og sundhed.
Det er stedet, hvor jeg deler ud af mine oplevelser der omhandler mad og gastronomi, men det er også stedet, hvor jeg gerne øser ud af mine erfaringer, holdninger, giver opskrifter, tips og tricks om alt, hvad der rør sig i mit madunivers.
Til dagligt arbejder jeg som madskribent og er fuldtidspassioneret madøre..
Råd om madopskrifter og ideer til samme fra en mor, der har lavet mad i mange år. Jeg er ny som blogger, så skal lige finde min egen stil :) Modtager gerne ideer og spørgsmål indenfor emnet..
På Mad og Vin bloggen kan i finde lidt inspiration og opskrifter til at gøre hverdagen lidt mere velsmagende og sjov.
Få inspiration til nye tiltag til køkkenet, få smag for en ny vin eller andet spændende indenfor gastronomiens spændende verden. Følg min tur rundt i det lækre univers som gøres af mad og drikkevarer, om end det foregår i mit køkken eller på en restaurant eller café!.
Madkultur er en blog om vores forhold til mad. Der er meninger, opskrifter, debat om og kritik af madkulturen. Og der er lidt om fødevaresikkerhed, ernæring, fødevarekvalitet, fødevarepolitik og fødevareforskning..
En weblog om absint, den legendariske drik, der i sin tid blev forbudt, men som er ved at få en renæssance. Indeholder artikler om absintens historie, den rette servering samt anmeldelser af forskellige mærker. Der vil endvidere komme kommentarer til den seneste udvikling på området, hvor der netop i disse år sker en hel masse.
Blog om vores families ugentlige madplan, især om forberedelserne i weekenden. Som Nigella Lawson skriver i "How to Eat": "Cooking ahead is the only way to keep sane when you're cooking for a lot of people"..